Capellini cu sos de smantana si praz

de AnyCostescu in Paste, 17 Dec 2013 | 4333 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz
  • 200 g kaizer afumat
  • 150 g capellini
  • ulei pt calit
  • sare
  • piper
  • usturoi granulat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu sos de smantana si praz:

Punem pe foc o oala cu apa si o lingura de sare. Cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le lasam circa 5 minute.

Prazul se taie bucatele si se pune la calit.

Se adauga kaizerul taiat bucati si se calesc impreuna pentru circa 5 minute. Se condimenteaza cu sare ,piper si usturoi .

Peste kaizer si praz punem 5 linguri de smantana si lasam sa fiarba impreuna totul 2 minute.

Dupa ce au fiert pastele ,le scurgem si le punem in farfurii, si punem deasupra sosul.

Pofta buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu sos de smantana si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste ''Alfredo''