Capsuni cu frisca

de izulika in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 6195 vizualizari

 

Un desert rapid si racoros :)

 

INGREDIENTE

Pentru frisca avem nevoie de :

  • 215 g smantana lichida 31% grasime
  • 40 g zahar vanilat
  • intaritor frisca (optional, eu n-am folosit)
  • Capsuni cca 300 g,
  • 2-3 linguri zahar tos
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni cu frisca:

Inainte de a face frisca smantana se tine la frigider pentru cateva ore.Se toarna intr-un bol se adauga zaharul si se bate cu mixerul pentru inceput la prima viteza iar apoi se mareste viteza treptat pana cand frisca este de consistenta bezelei.

Capsunile se spala, se curata si se taie in jumatati apoi se adauga zaharul peste ele si se da la frigider cateva ore.Dupa ce avem frisca si capsunile pregatite se pun in boluri 1 strat de frisca unul de capsuni apoi frica si iarasi capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

24.11.2011, 23:13

Ce dragut , initial am vazut sub forma de minge

Bya Ralu 1

07.02.2012, 13:14

bun

guciu_pufy 1

26.05.2012, 20:36

yamiiiiiiii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort imbracat in Crema Caramel