Căpşuni umplute cu fructe

de miki_a in Salate, 27 Mai 2015 | 3203 vizualizari

 

O alternativă frumoasă pentru minunatele salate de fructe, ideale de pregătit in această perioadă, mai ales că se apropie şi ziua copiilor!

 

INGREDIENTE

  • căpsuni mari, frumoase, spălate şi uscate;
  • fructe de care vă plac tăiate în cuburi mici (kiwi, cireşe, nectarine, mango, banane, portocale etc.).
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Căpşuni umplute cu fructe:

Cu ajutorul unui cuţit mic, scobim mijlocul căpsunilor atât cât să le rămană coaja fermă. 

Le taiem şi vârful cât să poată sta vertical. 

Le umplem cu cubuleţe de fructe.

Le consumam proaspete, simple sau alături de fursecuri, biscuiţi, pişcoturi, frişca, îngheţată etc. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Căpşuni umplute cu fructe" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fructe