Capsuni/zmeura cu sirop

de cristina1985 in Sirop / Compot, 17 Mai 2021 | 2194 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg capsuni congelate/zmeura sau capsuni proaspete
  • 170 g zahar
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsuni/zmeura cu sirop:

In cazul in care folositi capsuni congelate: puneti un strat de fructe ,presarati zahar si continuati cu alt strat de capsuni si zahar, pana folositi toate fructele. Se lasa 2 ore fara sa amestecati,dupa care puteti folosi o lingura si intoarceti usor ( fructele).Dupa alte 3-4 ore (depinde in ce anotimp le faceti-lasa mai mult lichid,primavara-vara),sunt bune de servit.Ies 3 portii.

Daca folositi fructe proaspete (romanesti),puneti mai putin zahar ,dupa gust.Le lasati pana se formeaza suficient lichid (cateva ore),amestecand din cand in cand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capsuni/zmeura cu sirop" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de capsuni