Carnaciori in foietaj

de bahna_violeta in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2012 | 5260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Un pachet aluat foietaj Linco
  • carnbaciori de porc afumati
  • seminte de susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Taiem aluatul in patratele maricele,luam o patratica de aluat si infasuram carnaciorul in ea,facem asa pana terminam aluatul,presaram susan deasupra si bagam la cuptor timp de 30 de minute.

Un minunat aperivit,usor de preparat si delicios.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
"Painici" cu ciuperci si pui