Carnati in aluat

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 5387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 ml iaurt
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 linguri unt
  • 50 ml ulei
  • carnati
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati in aluat:

Faina o amestecam cu praful de copt, sare si facem o gaura in mijloc in care vom adauga oul batut, untul si uleiul dupa care vom adauga treptat iaurtul si vom framanta o coca nelipicioasa, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 minute

Carnatii ii vom taia bucati mai mari

Intindem coca intr-o foaie subtire si vom taia bucati cat sa putem rula carnati.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii ungem cu 1 ou batut cu putin sare, dam la cuptor pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat