Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

de Catalina L in Mancaruri de legume, 12 Noi 2020 | 2010 vizualizari

 

Ce bunatate aceasta reteta improvizata rapida de facut.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/carne-de-porc-cu-broccoli-crema-de.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g de carne de porc (pulpa)
  • 200 ml crema de cocos
  • 1 capatana de broccoli
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 20 nuci de caju
  • 10 prune uscate
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate:

Desfaceti capatana de broccoli in buchete si spalati-le.

Fierbeti-le 3-5 minute in apa cu sare.

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati-le intr-o tigaie mare in uleiul incalzit.

Taiati carnea bucati si puneti-o la prajit 10 minute cu ceapa si usturoiul.

Puneti prunele fara samburi, taiate in 2 si gatiti impreuna inca 5 minute.

Adaugati buchetele de broccoli scurse si reveniti impreuna.

Varsati crema de cocos, adaugati smantana si 50 ml de apa, amestecati bine si gatiti 5 minute.

Puneti cascavalul ras si nucile de caju, lasati inca 2-3 minute si este gata.

Condimentati dupa gust. O mancare delicioasa si completa .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati de casa