Carne de vita inabusita

de Alinutza80 in Vita, 27 Feb 2012 | 14716 vizualizari

 

Este o reteta pe care am invatat-o in Olanda.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 1 cub maggi de vita
  • 1 pachet de unt pentru prajit
  • 2 foi dafin
  • cimbru
  • patrunjel verde (de la congelator)
  • sare
  • piper
  • 1 lg faina
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita inabusita:

Carnea de vita se spala , se sterge bine de apa si se da cu sare si piper.

Intr-o tigaie teflonata se pune untul la topit, se lasa sa se incinga bine apoi se pune carnea de vita. Se lasa sa se prajeasca bine pe ambele parti apoi se pune intr-o cratita peste care se pune grasimea ramasa si se adauga apa fiarta cat sa acopere carnea. Se pune sare, piper, cimbru, foile de dafin si cubuletul de maggi. Se lasa sa fiarba la foc iute 15 minute, apoi se lasa la foc mic in jur de 3 ore. Din cand in cand se mai intoarce carnea si daca e nevoie se mai adauga apa fiarta. Cand carnea este fiarta bine se adauga 1 lg faina care se bate cu putina apa, se mai lasa sa fiarba 10 minute.La sfarsit se adauga patrunjel verde.Se serveste cu cartofi natur si cu salata de varza acra sau muraturi dupa preferinta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita inabusita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

28.02.2012, 13:27

Foarte buna fripturica!

Alinutza80 1

01.03.2012, 15:56

Gabica 1

12.11.2012, 15:48

se gaseste varza acra in olanda??? eu plec de Sarbatori si ma intrebam daca am cu ce sa le fac niste sarmalute...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne