Carne in sos cu legume

de roxanamiti in Porc, 21 Ian 2011 | 4222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de porc,
  • 2 cepe maricele ( eu am pus una rosie si una alba),
  • 4 linguri de bulion,
  • un paharel de vin alb,
  • 5 buchetele de conopida,
  • 6 varze de Bruxelles,
  • 5 buchetele de brocoli,
  • 10 pastai verzi,
  • 2 cartofi mari,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin
  • condimente pt. carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos cu legume:

  •  * punem carnea spalata intr o oala si acoperim cu apa,
  •  * cand incepe sa fiarba luam spuma si apoi acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba o ora,
  •  * dupa o ora de fierbere tocam ceapa marunt si o punem peste carne,impreuna cu 2 linguri de ulei,
  •  * dupa o jumate de ora adaugam foile de dafin si lasam sa dea cateva clocote fara capac, asa sacade apa si se caleste un pic,
  •  *cand s a calit un pic dam focul la maxim si adaugam paharelul de vin, asa   se evaporeaza alcoolul,
  •  * dupa cateva clocote adaugam bulionul, sare ,piperul, condimentele care doriti si lasam la foc mic sa fiarba timp de 20 de minute,
  •  * intre timp sa curata cartofii, se taie( la preferinta fiecaruia) si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,
  •  *legumele si ele la punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,
  •  * si asa se termina tot de facut si la timp, urmeaza doar sa ne asezam la masa,
  •  * eu am pus un pic de ulei si piper deasupra la cartofi si legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu usturoi