Carne şi legume de toamnă la cuptor

de anomisana in Porc, 23 Oct 2011 | 6003 vizualizari

 

Nu pot prepara mereu numai legume, căci iubitul meu preferă leguma numită porc. Iar vasul roman stătea cam de mult nefolosit.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc
  • 1 vânătă
  • 2 ardei graşi
  • 3 roşii
  • 2-3 cartofi
  • 1 morcov
  • pătrunjel verde
  • vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne şi legume de toamnă la cuptor:

Am curăţat carnea de pieliţe, am spălat-o, uscat-o şi condimentat-o cu ce am găsit prin cămară, apoi am dat-o la rece preţ de vreo oră. Între timp am curăţat, spălat şi tăiat legumele bucăţi potrivite. Am pus în vasul roman o parte din legume, apoi am adăugat carnea, restul de legume şi nişte roşii cuburi. Am lăsat la cuptor mai bine de-o oră, iar spre sfârşit am adăugat puţin vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne şi legume de toamnă la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata cu carnati