Carofi cu ardei si ceapa

de raluca95 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2015 | 2713 vizualizari

 

Garnituri pentru carne sunt multe da asta e una din preferatele mele...

 

INGREDIENTE

  • 700 g cartofi
  • 3 ardei (de diferite culori)
  • 2 cepe
  • ulei de masline
  • sare+piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carofi cu ardei si ceapa:

Pentru inceput curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa sarata. Nu ii fierbem de tot, ii lasam sa dea un clocot, dupa care ii scurgem foarte bine si ii punem intr-o tava cu 4/5 linguri de ulei, sare si piper dupa gust si bagam la cuptor la 180/190 de grade pentru 10/15 minute. Intre timp curatam ceapa si o taiem solzisori si ardeii fasii.

Dupa cele 15 minute, scoatem cartofii si punem deasupra ardeii si ceapa si acoperim cu folie de aluminiu si dam din nou la cuptor pentru 10/15 minute dupa care dam folia jos si ii mai lasam pana se rumenesc frumos cartofii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carofi cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca ruseasca de cartofi