Cartofi aperitiv

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 5199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aprox. 1 kg cartofi
  • 2 cepe rosii
  • 2 oua fierte tari
  • cateva jumatati de gogosari murati
  • maioneza dintr-un ou
  • 100 ml smantana
  • 100 ml sana
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aperitiv:

Cartofii se fierb in coaja, se lasa la racit si se curata. Ouale se fierb timp de 15 minute. Cartofii ii taiem rondele.
Ceapa se taie fasii, ouale la fel, gogosarii tot fasii.Dintr-un ou facem o maioneza cu 50 ml ulei, o lingurita mustar si putina zeama de lamaie.In maioneza punem 100 ml sana si 100 ml smantana. Punem sare si piper.
Amestecam toate ingredientele.Un aperitiv foarte rapid. Combinatia cartof- ou- ceapa- gogosar e minunata. Incercati si voi.
Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

25.07.2010, 16:33

Teo 1

26.07.2010, 14:07

Am incercat-o de dimineata ; excelenta , Bianca !

Bunica 1

26.07.2010, 14:58

E o salata foarte buna , dar incearca sa pui maioneza peste cartofii fierbinti si apoi amesteci cu restul . E o bunatate !

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci