Cartofi aromati

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2010 | 14225 vizualizari

 

Au un gust excelent si arata mai interesant decat cartofii clasici la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 2, 3 cartofi rosii mari
  • 4 linguri ulei masline
  • boia uite
  • rozmarin
  • sare, piper
  • usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati:

Spalam bine cartofii si-i taiem felii, avand grija sa nu-i taiem de tot. Punem intre felii cate un catel de usturoi (in felul acesta se va pastra si distanta intre felii), condimentam cu sare, piper, boia iute, ornam cu cateva fire de rozmarin.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt, asezam cartofii, ii stropim cu ulei de masline  si-i dam la cuptor la foc mic aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

dragos_corneliu 1

25.01.2010, 11:49

am facut si eu evident cu tzatziki langa o fripturica de porc! Carne n-a vrut nimeni . Au fost excelenti! Multumim

Bucataria_Portocalie 1

25.01.2010, 14:20

Cu multa placere! Ma bucur ca v-au placut!

Alina26 1

21.03.2013, 15:06

CE BINE ARATA....!!!!!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Nuci sarate