Cartofi aurii la cuptor

de Mitinita in Mancaruri de post, 20 Ian 2014 | 12413 vizualizari

 

Daca e iarna,gatim mai mult la cuptor.Noi preferam cartofii pregatiti astfel,sunt aromati si sanatosi.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de cartofi
  • o lingurita de boia de ardei dulce
  • o lingurita de pudra de usturoi (sau dupa gust)
  • pudra de ceapa (optional)
  • sare si piper
  • 2 linguri de ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aurii la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cubulete de marime egala. Ii scurgem in strecuratoare.

Facem un amestec din boia de ardei, pudra de usturoi,de ceapa,sare si piper.

Punem intr-un bol cartofii,uleiul si amestecul de condimente. Amestecam bine cu mainile.

Punem cartofii intr-o tava si dam la cuptorul preincalzit. Eu ii pregatesc pe prima treapta a cuptorului. 

Cand s-au rumenit pe o parte,intoarcem.

Servim calzi ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aurii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

21.01.2014, 10:22

Si noi consumam cartofii la cuptor.

laura_n 1

21.01.2014, 17:28

i-am vazut de aseara, dar nu am intrat la ei ca ma faceai sa pun de cartofi
foarte misto arata!

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 17:02

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu leurda si rozmarin