Cartofi copti cu usturoi

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 4872 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500g cartofi5 catei usturoirozmarinulei de maslinesare,piper,delikat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu usturoi:

-Am curatat cartofii,i-am spalat si taiat cubulete.
-I-am amestecat cu celelalte ingrediente...
 -...i-am uns cu ulei de masline,am presarat usturoi pisat si i-am condimentat.Dupa ce i-am pregatit,i-am asezat in forma.
 -I-am bagat la 190C si i-am lasat pana s-au rumenit asa cum i-am vrut.


-Aromati si deliciosi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

Ligia Bxl 1

26.01.2011, 09:18

buni

babi5 1

23.08.2013, 13:49

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel