Cartofi cu branza si carnati la cuptor

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 9 Apr 2016 | 6843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi
  • 2-3 carnaciori subtiri
  • telemea de vaca
  • 2-3 linguri smantana
  • marar proaspat
  • cascaval ras
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si carnati la cuptor:

Cartofii se pun la fiert in coaja in apa cu sare pentru circa 20-25 minute.

Se pun in apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata de coaja mai usor), se curata si se taie felii.

Intr-un vas de ceramica punem un strat de cartofi felii,deasupra punem telemeaua stivita cu o furculita si amestecata cu smantana si mararul tocat marunt.

Carnatii se prajesc in ulei si se taie bucatele, pe care le punem peste branza cu smantana pen.

Ultimul strat il punem de cartofi, condimentam, iar deasupra punem cascaval ras.

Se da la cuptorul preincalzit pentru 20-30 minute.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

anca_rm 1

11.04.2016, 10:23

roxana_simona 1

11.04.2016, 17:05

Rita Ilies 1

13.04.2016, 18:32

Și io mai fac din ăștia.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in cuib cu afumatura