Cartofi cu branza si parmezan

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 3283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 150 g branza sarata
  • 50g parmezan ras
  • 25g unt
  • marat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza si parmezan:

Cartofii curatati spalati si taiati cuburi se pun la fiert in apa cu sare. Branza rasa si parmezanul ras separat. Cartofii fierti si scursi de apa se pun intr-o cratita in care am topit untul, peste ei am pus branza rasa si am amestecat. Am pus si mararul, dar si parmezanul dupa care am pus la cuptorul preincalzit la foc rapid si mare 250 de grade pentru 15 minute.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Nu am avut alta fotografie caci intre timp cartofii s-au mancat mai repede decat ma asteptam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:42

Geanina multumesc

mamaieelena 1

11.06.2012, 22:43

Ruxy multumesc

corina241 1

12.06.2012, 11:20

si eu i-as fi mancat numai decat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi cu branza la cuptor, reteta simpla si savuroasa