Cartofi cu miez de lapte

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2012 | 3664 vizualizari

 

O garnitura delicioasa, dar poate fi consuma si simpla.

 

INGREDIENTE

  • cartofi albi 1000 g,
  • sare iodata,
  • miez de lapte Delaco,
  • rozmarin, oregano, busuioc, maghiran,
  • oua 4 bucati,
  • ulei de masline,
  • lapte dulce 200 ml,
  • vin alb demisec 250 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu miez de lapte:

Cartofii se spala si se pun la fiert necuratati in apa rece cu putina sare. Dupa ce s-au fiert se taie rondele, se aseaza intr/o tava termorezistenta, se stropesc cu ulei de masline, se aduag vinul, se presara ierburile aromatice si se lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute la foc mediu, acoperit. La final, se adauga laptele,  se aseaza cateva rondele de miez de lapte de la Delaco, se bat ouale energic si se rastoarna peste cartofi. Se mai lasa la cuptor, neacoperit, cca10 minute le foc iute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon