Cartofi cu piept de pui si carne afumata la cuptor

de Alina26 in Mancaruri cu carne, 4 Noi 2014 | 5723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 8 cartofi potriviti
  • 200g carne afumata
  • 100g cașcaval
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui si carne afumata la cuptor:

Am curatat si taiat cartofii felii.

Pieptul de pui l-am taiat fasii.

Am uns o tava cu putin ulei si am asezat carnea de pui si cartofii.Am pus sare si piper, am acoperit cu staniol si am pus un pahar de apa si am dat la cuptor pentru 20 de minute la 200°,pana s-au facut cartofii.

Dupa aceea am pus carnea si cașcavalul taiat felii si am mai lasat 10 minute pana s-a rumenit.

 

Poftă buna! !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui si carne afumata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu bacon