Cartofi cu smantana

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2010 | 15918 vizualizari

 

Sunt extraordinari de buni si nu zic asta doar pt ca sunt facuti de mine..:D va invit sa-i incercati :)

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi mari
  • 3 oua
  • 200 ml smantana
  • o legatura de marar
  • cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu smantana:

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem in cuburi mari.

Punem cartofii la fiert pt 10-15 min (nu ii fierbem de tot)

Intr-un bol, batem bine ouale, peste ele punem smantana,cascavalul ras,sare si piper si o mana de marar tocat si le amestecam bine.

Intr-o tava unsa cu ulei sau margarina / unt, punem cartofii scursi de apa.

Deasupra lor se toarna amestecul de oua cu smantana.

Se baga la cuptor pt aprox 50 min,la 180-200 de grade.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor