Cartofi gratinati

de rivka in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2009 | 32955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 12 cartofi maricei
  • unt
  • cascaval ras
  • putin lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se spala si se fierb in coaja.

Se scurg de apa si se lasa sa se racesca sub capac.

Se unge o tava de cuptor cu unt, se aseaza un rand de cartofi taiati rondele, un rand de cascaval ras u rand din urmatorul amestec : se bate cu furculita 4 oua cu putin lapte, sare , piper dupa gust, etc ultimul rand fiind de cartofi si deasupra restul de cascaval ras si cateva felii subtiri de unt.

Se da tava la cuptor cca 30-35 minute la cca 200 grade pana cand cartofii sunt rumeniti frumos deasupra.

Am servit cu fripturica de pui cu morcovi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu ceapa si oregano