Cartofi gratinati

de ana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 13161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 200 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Fierbem in apa cu sare cartofii curatati ,dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei.Cartofii mai mari ii taiem in 3 sau 4.
Branza o dam pe razatoare ,o amestecam cu ouale batute ,cu smantana si asezonam cu sare si piper.Turnam peste cartofi si ii introducem la cuptor pentru 30 de minute (in cuptorul incins).Se servesc imediat cu castraveciori murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ana 1

05.07.2010, 08:11

Nadina asa este ,ca cei frantuzesti sunt !@Ina nu stiu mai cum ai ratat ,dar bine ca nu ai ratat detot.Multumesc!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 13:46

anuco ce poze faine ai inceput sa faci, bravo

ana 1

05.07.2010, 14:23

Dana multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Intorsuri dulci si sarate