Cartofi in crusta de sare si salata de praz.

de Valentina_vali in Salate, 10 Dec 2012 | 4602 vizualizari

 

O cina usoara si foarte foarte gustoasa,cel putin pentru mine asta a fost.

 

INGREDIENTE

  • Pentru cartofi:
  • 10 cartofi mai micuti;
  • sare gunjoasa ,ca si pentru muraturi;
  • 2 albusuri de ou;
  • cimbru.
  • Pentru salata de praz:
  • 3 praji
  • 2 cepe rosii;
  • 2 gogosari;
  • 50 g masline ;
  • ulei;
  • otet;
  • sare;
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de sare si salata de praz.:

Se curata cartofii si apoi se trec prin albusurile batute cu cimbru. Cartofii se trec apoi prin sare grunjoasa si se pun intr-o tava la 250 de grade aprox 30 de minute. Sunt gata cand  crusta devine usor aurie.

Prazul se curata si se toaca ,la fel si ceapa,gogosarul si maslinele.Se adauga sare ,piper,otet si ulei.

TIPS-URI

1

La salata de praz se poate adauga si ton din conserva,da un gust minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de sare si salata de praz." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu legume si cartofi copti