Cartofi inabusiti

de COSTEO in Mancaruri de post, 7 Aug 2013 | 17004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi inabusiti:

Se curata cartofii,se taie in lung in patru,apoi fiecare sfert in bucati mici,mai mici decat pentru borsul de cartofi,pentru ca sa se faca bine.

Se spala si se pun intr-o cratita sau ceaun cu ulei,cateva linguri de apa si putina sare,si cimbru.Se acopera si se lasa sa fiarba inabusit,mai mult in abur.

Daca apa scade si mai este nevoie ,se mai adauga putin.Se pun pe platou.se presara piper pisat si optional verdeata toacata marunt.

Se servesc ca garnitura sau ca mancare cu castraveti murati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi inabusiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de linte cu cartofi