Cartofi La Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 2819 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi,
  • 200 gr pesmet,
  • 100 gr seminte de susan,
  • piper, sare,
  • 2 linguri boia dulce,
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi La Cuptor:

Curatam cartofii si ai spalam ii taiem in bucati mai mari si ii punem intr-o cratita cu apa si putina sare la fiert pt 15 min.

Dupa ce au fiert ii scurgem de apa si ii punem intr o farfurie si ii stropim cu putin ulei de masline si condimentam cu sare si piper apoi ii dam prin amestecul de pesmet,susan si boia dupa care ii punem intr o tava de cuptor tapetata cu hirtie de copt si ii mai stropim un pic cu ulei .

Ii bagam la cuptor la 170 de grade pt. 30 min. Se servesc calzi.

TIPS-URI

1

Se pot servi calzi cu mujdei de usturoi, salata, peste, chiar ca si garnitura sunt minunati.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi La Cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:27

babi5 1

05.07.2014, 11:34

Rocsi 1

05.07.2014, 20:03

Imi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, ca in Banat