Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra

de Catalina L in Mancaruri de legume, 8 Iun 2019 | 2020 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi potriviti
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 3 linguri de smantana acra (sau 3 linguri de smantana si 2 linguri de suc de lamaie)
  • 100 g de branza sarata (cas sau feta)
  • sare, piper
  • boia de ardei
  • cimbru uscat
  • verdeata tocata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra:

Curatati si spalati cartofii. Uscati-i cu un prosop din hartie.

Intr-un vas pentru cuptor puneti cartofii taiati in 4 sau 6.

Varsati deasupra uleiul, puneti sare, piper, boia de ardei , amestecati.

Presarati deasupra cimbru uscat.

Acoperiti cu o foaie de aluminium si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 20 minute.

Pregatiti crema acra amestecand smantana cu sucul de lamaie.

Puneti sare, piper si rezervati la rece.

Scoateti cartofii, amestecati si puneti-i din nou la cuptor descoperiti timp de 20 minute.

Sunt gata.

Serviti-i calzi cu branza sarata presarata deasupra si cu crema acra. Presarati verdeata tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata calda de cartofi noi cu ceapa verde si marar