Cartofi la cuptor cu piept de pui la gratar

de babi5 in Pui, 15 Oct 2013 | 4705 vizualizari

 

Fara introducere,doar atit,este foarte ,foarte buna si sanatoasa ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • boia
  • 100 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu piept de pui la gratar:

Am curatat cartofii,i-am spalat bine, i-am crestat, dar nu de tot, i-am condimentat ,cu sare si vegeta.

I-am pus intr-o tava in care am pus o parte din ulei, am asezat cartofii ,am pus pe fiecare cartof cite putin ulei si putina boia, am adaugat 1/2 pahar cu apa, am acoperit tava cu folie de aluminiu si am dat la cuptor pentru cca 40 min.

Cind au fost aproape gata am luat folia si am lasat sa se rumeneasca, am oprit cuptorul si am lasat cartofii la cald.

Intre timp am  portionat  pieptul in 4 bucati ,am batut fiecare bucata de carne intre doua folii de celofan sau punga de plastic (de congelator )  pentru ca sa nu se franjureasca carnea sa ramina frumoasa.

Am condimentat apoi in tigaia Dry cooker  o cu o pensula  de silicon, am uns tigaia, am pus bucatile de carne si am lasat sa se rumeneasca frumos pe ambele parti.

Am aranjat cartofii pe un platou intins, am asezat  bucatile de carne si cu salata pe care am pregatit-o inainte am realizat un prinz sanatos si delicios..

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Linga merge bine orice salata de altfel si muraturile merg de minune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prânzul de Duminică – Copănele de pui cu cus cus