Cartofi noi cu bacon, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 29 Mai 2013 | 5837 vizualizari

 

Nu mai stiam ce sa fac de mancare zilele trecute si m-am gandit ca ar fi buna urmatoarea idee ;) A iesit tare bun, sa incercati si voi!

 

INGREDIENTE

  • 1-1.5 kg. cartofi noi;
  • cateva felii de bacon/kaiser (feliat subtire ca sa devina crocante);
  • sare;
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu bacon, la cuptor:

Spalam cartofii noi cu un burete, fara sa curatam coaja.

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem cartofii. 

Bagam tava la cuptorul incins la 220 grade, pentru 40 minute.

Adaugam peste cartofi, din loc in loc, feliile de bacon/kaiser si mai lasam la cuptor pentru inca 15-20 min pana cand se rumeneste frumos.

Servim cu diferite salate.

TIPS-URI

1

E tare gustos daca punem alaturi putin usturoi, smantana si o bucatica de branza ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu bacon, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu cartofi si gutui, la cuptor