Cartofi noi cu carne la cuptor

de -tony- in Porc, 3 Iul 2013 | 3378 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 500 gr carne porc
  • 250 gr mozzarella
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu carne la cuptor:

Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert in jur de 6 minute.

Carnea taiata cuburi se pune intr-o tigaie cu putin ulei pina se rumeneste pe ambele parti.Se adauga un pahar de apa.Se lasa la foc potrivit  pina scade apa.

Mozzarella o taiem cuburi.

Intr-o tava pentru cuptor punem cartofii scursi de apa,carnea si deasupra mozzarella.Condimentam si dam la cuptor la 180 grade pina ce mozzarella se topeste.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu carne la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

roxana_simona 1

03.07.2013, 15:30

bun

Bunica 1

03.07.2013, 15:36

Bun,bun!

Rocsi 1

03.07.2013, 20:00

Bunnn. Sa imi pui si mie o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu carnati si kaiser la cuptor