Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2015 | 3361 vizualizari

 

O reteta delicioasa

 

INGREDIENTE

  •  6 cartofi noi
  • cascaval Delaco
  • 3-4 fisii de prosciutto
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto:

 Haideti sa va povestesc cum imi place mie sa fac cartofii noi. Este o reteta rapida, simpla, dar delicioasa.

Dupa ce spal cartofii ii tai in 4 sau in 6 si ii pun la fiert. Apoi ii scot si-i usuc pe un prosop de hirtie, timp in care pun pe foc tigaia cu ulei. Ii pun apoi la prajit cit sa prinda o culoare frumoasa, aurie. De aici, imaginatia si pofta fiecaruia intra in actiune, dar mie imi place sa le adaug din belsug cascaval ras. Cum cartofii sint incinsi, cascavalul se topeste si da un gust extraordinar.

Pentru diversificare am adaugat cipsuri de prosciutto, uscat citeva minute la cuptor sau in tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval si cipsuri de prosciutto" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Dya Daniela Andrei 1

10.06.2015, 12:29

Am vazut reteta in aplicatie si ma tot intrebam eu "Cine-i Augustin Roman, ca tare fain mai gateste! " Desi stiam numele, nu am facut legatura!

roxana_simona 1

01.08.2015, 17:16

Ancutsa 1

22.07.2016, 10:57

Imi place mult, arata tare frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cornulete pentru mic-dejun