Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult
Cartofii noi si ciupercile merg foarte bine impreuna, iar cu bacon si marar sunt ideali. O cina sau un pranz pe cinste!
Cartofii se spala bine si daca mai este nevoie se curata de coaja fina. Se pun intr-o oala cu apa si se fierb aprox 20 de minute.
Se scot in apa rece, iar cei de dimensiuni mai mari se taie. Se pun la scurs cateva minute.
Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se lasa sa se incinda. Se pune in el baconul taiat bucatele.
Se lasa 2-3 minute, apoi se adauga ciupercile taiate, cartofii si se condimenteaza dupa gust.
Se lasa 10 -15 minute, la foc mediu, iar la final se pune mararul tocat fin.
Servim cu rosii proaspete sau cu salata.
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!
citeste mai mult