Cartofi noi gratinati la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2012 | 11470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5kg cartofi noi
  • 350gr telemea de vaca
  • 400gr cascaval
  • 1cutie branzica cu smantana de la DELACO
  • 4oua
  • 200ML SMANTANA PENTRU GATIT dorna
  • sare
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi gratinati la cuptor:

Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta,cam 15-20minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.Ii scoatem intr-o sita.

Radem branza si cascavalul.Jumatate din cascaval il amestecam cu telemeaua.

Batem ouale cu sare si vegeta,apoi incorporam smantana si branzica si omogenizam bine.

Ungem o tava cu putin ulei in care punem un strat de cartofi,apoi unul de branzeturi si continuam pana terminam ingredientele(depinde cat de mare este tava).Presaram deasupra restul de cascaval ras si dam la cuptor pana compozitia se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi gratinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu cascaval la cuptor