Cartofi noi la cuptor cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 4710 vizualizari

 

Sunt o mare fana a cartofilor, as manca zi si noapte, la orice ora, bine exceptie fac cei prajiti pe care i-am scos din meniu de ceva anisori. Dar cartofii noi mi se par cei mai deliciosi, parca sunt pufosi, cremosi...si daca ii mai acompaniaza si o crema branza, sunt minunati!

 

INGREDIENTE

    • 1 kg cartofi noi
    • sare
    • piper
    • 1 lingurita unt
    • 3 linguri ulei
    • 1 lingurita rozmarin uscat

Pentru crema de branza:

  • 1 cutie crema de branza cu verdeata Delaco
  • 1 lingura plina cu smantana groasa
  • 4 fire marar verde
  • piper proaspat rasnitat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu crema de branza:

Curatam cartofii noi, ii spalam. Ii punem la fiert intr-o oala cu apa, cu unt si putina sare. Ii fierbem 10-15 minute, apoi ii scrugem de apa si ii rasturanm intr-o tava tava tapetata cu hartie de copt. Ii stropim cu ulei, presaram sare, piper si rozmarinul. Incingem cuptorul, bagam cartofii si ii lasam pana devin aurii. Cand sunt gata, ii scoatem si ii lasam 5 minute sa se racoreasca.

Crema de branza: Intr-un bol amestecam crema de branza cu smantana. Mararul il tocam marunt, il incorporam in branza. La final ii dam gust cu sare si piper. Servim cartofii alaturi de crema de branza, noi am mai pregatit si o salata. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu crema de branza si rosii cherry coapte