Cartofi noi rumeniti, cu rozmarin

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 1 Iun 2018 | 3996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • crengute de rozmarin
  • ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • peperoncino/piper/sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi rumeniti, cu rozmarin:

Cartofii se spala bine, se lasa cu coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert in apa cu sare (nu ii lasati sa se sfarame).

Dupa ce s-au fiert, se scurg bine de apa si se pun pe un servet de hartie.

Intr-o tigaie punem la incalzit ulei de masline,1-2 catei de usturoi striviti, peperoncino si 1-2 crenguta de rozmarin.

Se pun cartofii si se lasa pana se rumenesc bine.

Deasupra se presara rozmarin proaspat.

Dupa ce se scot pe un servet de hartie, se presara sare si piper.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi rumeniti, cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu peste afumat si verdeturi