Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

de Catalina L in Mancaruri de legume, 10 Apr 2021 | 1986 vizualizari

 

Am utilizat radacina de telina in loc de cartofi ca sa obtin o reteta sanatoasa cu putini carbohidrati.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • 50 gr feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta:

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase.

Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

 Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C. Serviti imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra . Foarte bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

11.04.2021, 10:12

Interesant!

Panacris 1

12.04.2021, 18:17

Încă n-am avut curajul! De probat!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 13:04

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de vinete cu ardei copti