Cartofi umpluti

de yammy in Aperitive / Garnituri, 1 Dec 2009 | 2799 vizualizari

Cartofi umpluti

 

simplu si de efect

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de marime mijlocie,
  •  un ardei rosu, 
  • o legatura patrunjel, 
  • o ceapa mica, 
  • 100 g porumb din conserva, 
  • o capatina usturoi, 
  • o lingura de unt, 
  • 100 ml smintina, 
  • 150 g brinza proaspata, 
  • 2 linguri mustar, 
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se pun la fiert cam 20 min., ardeiul se opareste si se toaca impreuna cu verdeturile. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul si verdeata. Din smintina, brinza si mustar se face un amestec consistent.

Cartofii se cojesc si se scobesc. Legumele se amesteca cu brinza si se umplu cartofii si se condimenteaza. Se pun 10 min la cuptor la 225 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

liana_geicu 1

02.12.2009, 15:47

interesanta reteta, cred ca sunt foarte buni cartofii umpluti, ar fi fost mult mai bine daca ii si vedem inainte sa ii punem in practica/sa ii pregatim cat mai curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai