Cascaval pane

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2010 | 10647 vizualizari

 

chiar imi era dor de cand nu am mai mancat cascaval pane

 

INGREDIENTE

  • cascaval 500 g
  • 2 oua
  • faina alaba
  • pesmet 
  • sare
  • ulei pt prajit
  • garnitura de cartofi prajiti ,muschiulet afumat si masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se taie cascavalul feliute nu subtiri si nici foarte mari

Se dau prin oul batut bine cu putina sare,apoi prin faina alba ,din nou prin ou apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei foarte bine incins

Se servesc cu ce va place,eu le-am facut la pitici cu cartofi prajiti, masline si bucatele de muschiulet.

Usor ,rapid si foarte gustos

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

dentistutza 1

18.08.2010, 19:37

mamaaaa...ce bunatate...chiar mi-e pofta! super!

mihaelar63 1

19.08.2010, 08:28

Nadina ,am fost in concediu apoi am recuperat la greu la servici

SENO 1

19.08.2010, 09:06

f bun,arata excelent

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob