Castraveti bulgaresti reteta

de Alexandra Burz in Muraturi, 8 Iul 2015 | 6287 vizualizari

 

 Castraveti bulgaresti reteta

 

INGREDIENTE

  • 3 kg castraveti proaspeti de dimensiune medie
  • 1 plic pikant fix dulce acrisor Dr Oetker
  • 300 ml otet
  • 150 gr zahar
  • 1.5 l apa
  • cimbru proaspat
  • marar proaspat
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

  • Spalati bine castraveciorii.
  • Pe fundul borcanului asezati cimbru si marar.
  • Asezam castraveciorii....morcovii taiati rondele si usturoiul.
  • Intr-o oala punem apa....plicul de pikant fix...otetul...zaharul...
  • Lasam la fiert 3-5 minute, dupa care punem compozitia peste castraveciori in borcan.
  • Sterilizam si pastram la loc racoros.

TIPS-URI

1

puteti adauga si ardei iute daca va plac mai picanti

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari cu struguri