Castraveti bulgaresti reteta

de ralu_ca in Conserve, 1 Noi 2015 | 7280 vizualizari

 

 Castraveti bulgaresti reteta

 

INGREDIENTE

  • 14 borcane
  • castraveti (5-6 in borcan)
  • 7-8 cepe
  • morcovi
  • 2-3 catei usturoi/borcan
  • foi dafin
  • hrean
  • 1 lingurita cu vf sare/borcan
  • 5 linguri otet/borcan
  • 1 lingurita si jumatate zahar/borcan
  • boabe piper, mustar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti bulgaresti reteta:

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului), usturoi taiat felii, 1 lingurita cu vf sare, 1 lingurita si jumatate zahar, 6 linguri otet. Apoi umplu borcanele cu apa rece.

Borcanele le-am asezat intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop si am umplut cu apa pana la jumatatea borcanelor. Le-am lasat la foc mic pana ce clocoteste apa, apoi inca approx 30 minute. Le-am lasat sa se racoreasca si le-am asezat in pivnita.

Spor! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti bulgaresti reteta" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Muraturi