Castraveti la otet

de ianculubita in Muraturi, 2 Oct 2013 | 5468 vizualizari

 

Voi ati terminat cu camara pentru iarna??mai am si eu cate ceva si termin ca draguta de iarna e la coltul strazii!!!
De 30 de ani eu pun castravetii doar cu reteta mostenita dar anul asta am zis sa mai fac o schimbare;nu stiu cum vor fi dar veti afla desigur.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg castraveti
  • 2 l otet
  • 2 lde apa
  • 1 kg zahar
  • 4 linguri sare
  • morcov
  • ceapa
  • flori de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti la otet:

Intr-un vas punem otetul, apa, zaharul, sarea sa fiarba iar cand incepe sa clocoteasca adaugam castravetii spalati si-i oparim 1-2 minute, doar cat isi schimba culoarea. Scoatem castravetii intr-un alt vas si dupa ce s-au racit ii aranjam in borcane intercalati cu rondele de ceapa, rondele de morcov si floare uscata de marar. Umplem borcanele cu otetul de la fiert, infiletam bine capacele si le depozitam la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti la otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati in otet