Castraveti murati

de Mitinita in Muraturi, 26 Sep 2018 | 8569 vizualizari

 

Castraveti murati este reteta pe care o fac in fiecare an.

 

INGREDIENTE

  • castraveti
  • ceapa
  • morcovi
  • frunze de dafin
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • usturoi
  • sare pentru muraturi
  • otet
  • zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti murati:

Se spala castravetii.

In fiecare borcan se pun castraveti, rondele de ceapa si morcovi si cate 1-2 catei de usturoi.

In fiecare borcan punem o frunza de dafin, boabe de piper si de mustar, 2 linguri de zahar si 1 lingurita de sare. Daca va plac mai dulci, puteti mari cantitatea de zahar.

Se pune otet pana la pana la prima dunga a borcanului. Daca va plac mai acri, puteti adauga mai mult otet. 

Se umple borcanul cu apa si se pune capacul.

Se pun borcanele la fiert intr-o oala mare cu apa.

Se fierb borcanele cam 20 de minute.

Se lasa sa se raceasca si se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti murati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

26.09.2018, 19:56

Buni, buni o sa fie la iarna! Bravo!

mihaelar63 1

02.10.2018, 01:09

Buni trebuie sa fie

MotanLaOale 1

03.10.2018, 21:38

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati rapid