Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Castraveti murati este reteta pe care o fac in fiecare an.
Se spala castravetii.
In fiecare borcan se pun castraveti, rondele de ceapa si morcovi si cate 1-2 catei de usturoi.
In fiecare borcan punem o frunza de dafin, boabe de piper si de mustar, 2 linguri de zahar si 1 lingurita de sare. Daca va plac mai dulci, puteti mari cantitatea de zahar.
Se pune otet pana la pana la prima dunga a borcanului. Daca va plac mai acri, puteti adauga mai mult otet.
Se umple borcanul cu apa si se pune capacul.
Se pun borcanele la fiert intr-o oala mare cu apa.
Se fierb borcanele cam 20 de minute.
Se lasa sa se raceasca si se depoziteaza in camara.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult