Castraveti umpluti

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2011 | 12410 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 castravete lung 
  • 150g branza telemea 
  • 3 linguri mari cu smantana 
  • marar 
  • 4-5 ridichi 
  • patrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti umpluti:

Am spalat bine castravetele, apoi cu ajutorul unui cutit am taiat capetele si cateva fasii din coaja verde. Dupa ce modelul e gata facut :D, taiem castravetele in felii mai groase pe care apoi le scobim in mijloc cu ajutorul unui cutitas mai mic sau o lingurita. Aveti grija sa nu rupeti coaja!

Am lasat bucatile de castravete pe un servetel de hartie si intre timp m-am ocupat de crema de branza. Nu e greu deloc...am amestecat telemeaua, smantana si mararul taiat marunt...eu am avut uscat dar daca aveti verde si proaspat e si mai bun, apoi am bagat blenderul in ele ca sa le fac o crema omogena. Cu aceasta crema am umplut bucatile de castravete si le-am ornat cu patrunjel verde si feliute de ridiche.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Bunica 1

30.08.2011, 23:15

Usor de facut, dar mai usor de mancat

mamaieelena 1

12.09.2011, 17:07

sa gust si eu unul sa vad cum este

mihaelar63 1

01.10.2011, 10:13

gustosi sin foarte frumos prezentat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciuperci si omleta