Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 15 Dec 2013 | 8242 vizualizari

 

Ce titul lung,te plictisesti citind doar titlu.....

 

INGREDIENTE

  • 600 g ceafa de porc
  • 400 g rosii cubulete din conserva
  • 200 g ceapa apa
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu apa
  • 1 tigaie dry cooker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker:

Taiem ceafa de porc in bucati mai mici o saram si piperam si o punem in tigaia dry cooker-ca daca tot am sa o si folosesc-.Ceapa o taiem marunt,o punem peste carne,adaugam si rosiile,cana de apa,punem tigaia pe foc,acoperim cu capac si lasam sa-si fac treaba.Servim cu un piure de cartofi si o salata de zeama de varza cu ceapa de apa,cine n-a incercat pana acum salata asta sa o faca e o minunatie,daca-i adaugi si putin piper si boia iute...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu sos de rosii si ceapa,la dry cooker" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc cu piure de cartofi si sos de rosii cu busuioc