Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 15 Apr 2017 | 5332 vizualizari

 

Pentru ca baietii mei nu mananca miel, le-am facut porcarii.....Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1,300 kg ceafa de porc
  • 4 felii de piept de porc, cu sorici
  • condimente pentr carne de porc Kotany
  • sare
  • usturoi verde
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor:

Mai intai, am taiat bucata de ceafa in 5 felii, dar n-am taiat pana jos, am lasat asa ca un ''acordeon'' si am presarat sare. Aceasta bucata am asezat-o intr-o tigaie si am prajit-o la foc iute, pe toate partile, cat sa-si schimbe culoarea, apoi am condimentat-o cu condimente Kotany, la fel am procedat si cu feliile de piept de porc, le-am prajit pe ambele parti, apoi le-am condimentat. Usturoiul verde l-am curatat si taiat marunt.

Am asezat hartie de copt intr-o tava, am asezat bucata de ceafa, intre crestaturi, am pus usturoiul si apoi feliile de piept, am acoperit cu hartie de copt si am dat la cuptor, la foc foarte mic, cca. 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la cuptor