Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci

de MIUTA in Porc, 23 Mar 2011 | 10177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati ceafa cu os
  • 5 bucati cartofi
  • o caserola ciuperci pleurotus
  • 0 ceapa
  • un morcov mic
  • patrunjel verde
  • ulei 
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci:

Se bate foarte usor ceafa si se cresteaza putin in interior cu cutitul.Se condimenteaza cu sare,piper,boia si condiment pentru friptura de porc.Se pregateste o tava,se pune ulei si se pun bucatile de carne in ea si cartofii curatati,spalati,taiati in doua si condimentati.Se da la cuptor la foc potrivit pentru 30 minute.Intre timp se pregateste soteul de ciuperci.Se curata si se spala ciupercile,se taie fideluta si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.Se curata o ceapa si un morcov.Ceapa se taie fin si se pune intr-o cratita se se caleasca in uleiul incins.Se lasa cateva minute la calit si se adauga morcovul dat pe razatoarea mica.Se lasa putin la calit si se adauga ciupercile.Se condimenteaza si se lasa sa fiarba la foc mic in suc propriu.Cand scade apa de tot din ciuperci se adauga patrunjelul verde amestecand bine. Se scoate tava din cuptor si se intorc bucatile de carne si cartofi pe cealalta parte.Se da din nou la cuptor.Daca nu mai este suc se poate adauga putina apa dar nu foarte mult.Cand este gata mancarea nu trebuie sa mai fie sos in tava.Se serveste cu salate,muraturi sau maioneza de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc si cartofi taranesti