Ceafa la cuptor cu cartofi noi

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 9101 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii ceafa marinata
  • 3 felii ceafa marinata cu ceapa
  • cartofi noi micuti
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la cuptor cu cartofi noi:

Am cumparat "cefele" gata marinate de la Kaufland. Le-am asezat pe grilajul de la cuptor in partea de sus. Sub ele am asezat cartofii, fierti in prealabil, apasati cu o lingura, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si rozmarin uscat. Am lasat la cuptor pentru 45 de minute. Untura din cefe a picurat pe cartofi si le-a dat un gust delicios. Am servit cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

28.05.2009, 14:19

ce bine arata..pacat nu pot sa manac si eu

Oana 1

28.05.2009, 15:23

Ce bine arata! Singura carne de porc pe care o mancam este ceafa, din cand in cand. Arata delicios!!

ala_oancea 1

28.05.2009, 17:18

A fost tare gustoasa carnea cumparata asa gata marinata. Aia cu ceapa mi s-a parut si mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi si carne de porc