Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger

de Oana in Vita, 3 Aug 2013 | 7237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de vitel tocat
  • o ceapa
  • sare, piper
  • un ou
  • o lingura cu patrunjel tocat fin
  • chifle cu mas sau cu susan
  • o rosie
  • o cepa verde
  • frunze de salata verde
  • mustar
  • cartofi prajiti
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger:

Carnea de vitel se amesteca cu ceapa tocata foarte fin, cu patrunjel, ou, sare si piper. Cu mana umeda se formeaza chiftelele de hamburger. Se incinge tigaia grill si se frig cate 3 minute pe fiecare parte. Se scot apoi pe un platou si se tin acoperite cu un capac 10 minute.

Chiflele se taie pe jumatate, dar nu de tot, se unge o parte cu mustar, se aseaza o frunza de salata verde, o chiftea de vitel, ceapa taiata rondele si rosie taiata rondele. Se serveste hamburgerul cu cartofi prajiti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cel mai bun hamburger de casa - The best home made hamburger" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de vitel cu arpagic murat