Ceva cu legume :)

de kukibella in Mancaruri de post, 7 Feb 2012 | 6916 vizualizari

 

şi uite ca ma apucai eu sa fac ce facura turcii la plevna:)))

 

INGREDIENTE

  • 400 gr conopida
  • ceva telina
  • morcov
  • 1 fir de praz
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 catel de usturoi
  • marar
  • faina 550 gr
  • ulei de masline
  • 40 gr unt topit şi racit
  • 20 gr.drojdie uscata,
  • faina 550 gr
  • 50 ml.lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceva cu legume :):

am fiert zarzavaturele  şi le-am lasat la racit.

drojdia cu un pic de lapte cald ,1/2 de sare,1 lingura de faina le-am amestecat şi le-am lasat la dospit.

zarzavaturile se farama se adauga compozitia de drojdie,untul,oul,sare ,piper,faina

se framanta aluatul daca mai este nevoie se mai adauga faina .

se lasa la dospit,din 10 ın 10 min.se framanta aluatul; se adauga mararul tocat şi iar se framanta.

se lasa sa se odihneasca compozitia ptr.apox.20 min.

se pune ıntr-o tava unsa cu ulei la 180 grade ptr.ınca 30 min.

dupa 20 de min.se unge compozitia cu oul ramas şi se presara mac

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceva cu legume :)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de fasole