"Ceva" cu spanac

de LadyCrs in Somon, 1 Ian 2013 | 2804 vizualizari

 

Trebuia sa iasa o rualda de spanac...insa nu mi s-a inchegat...asa ca am transformat ingredientele in altceva..ca doar nu facem risipa, nu? Pentru ca tot am pozat pasii pentru rulada o sa postez exact cum am procedat. Cred ca era reteta cea mai ravnita de mine pentru Revelion si fix asta nu a iesit cum trebuia :)))
Preluare de aici:
http://www.edithskitchen.ro/2010/02/rulada-cu-somon-si-spanac.html
Nu am nimic de obiectat in privinta retetei pewntru ca arata extraordinat...cu siguranta am factut eu ceva gresit! :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac congelat
  • 2 oua
  • 200 g cascaval razuit
  • 200 g crema Philadelphia
  • 2 linguri de unt
  • 200 g somon afumat
  • sare, piper
  • o ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Ceva" cu spanac:

Spanacul l-am dat in clocot. L-am lasat sa se raceasca si l-am tocat.

Spanacul foarte bine stors ( cred ca aici am gresit ca nu am inistat cu storsul si si-a lasat foarte multa apa) l-am amestecat cu doua oua si l-am asezat in tava de la aragaz pe hartie de copt.

Deasupra am razuit cascavalul si l-am pus la cuptor pana s-a topit ( atentie, nu rumenit!).

Se lasa la racit. ( iar cred ca am gresit aici ca nu am mai avut rabdare ca era foarte tarziu...si nu am lasat sa se raceasca de tot.)

Intindem somonul pe toata suprafata asa felii intregi.

Deasupra intindem crema de branza amestecata cu untul.

Cu ajutorul hartiei de copt rulam si apoi infasuram in folie alimentara si lasam la frigider.

Cum am zis nu s-a inchegat...asa ca a urmat transfomarea...asa ca am calit o ceapa tocata marunt si am amestecat-o cu acest amestec...am mai lasat putin pe foc .... si a iesit ceva gustos.

TIPS-URI

1

am folosit tava de la aragaz ( tava mea e mai maricica decat...reteta originala spunea doar 450 de g )

Daca ti-a placut reteta noastra ""Ceva" cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană