CHEC

de nyana in Dulciuri, 29 Noi 2009 | 3891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 oua
  • 2 cani zahar
  • 2 cani faina
  • o cescuta apa calduta
  • 1 praf copt
  • esente
  • cacao
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHEC:

 Se separa ouale  iar albusurile se bat spuma cu zaharul apoi se adauga galbenusurile si se bate compizitia bine. Se adauga apa si praful de copt iar apoi faina in ploaie la sfarsit se adauga esentele ( ce pot varia de la rom vanilie scortisoara si cuisoare). Se tapeteaza trei tavi cu unt si faina se toarna in fiecare compozitie dar lasam la sfarsit cam 10 linguri si amestecam cu cacao si o adaugam deasupra .  Dam la cuptor 30-35 minute

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "CHEC" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

nyana 1

29.11.2009, 20:50

nu s-a racit tavile sunt de la ikea si sunt minunate

Michelle 1

29.11.2009, 21:45

liana_geicu 1

02.12.2009, 16:24

e clar, Teo ma pune pe drumuri, a zis de cateva orica isi doreste tavi de diferite forme si marimi! Checurile tale arata bine si cred ca sunt si bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coznac cu mac